Reabilitare Patrimoniu
Arhitectura
Dezvoltare

Noutati
                              
          
 
Utile
 
Despre
 
   
7 interviuri video cu 7 oameni deosebiti


DVD-ul anexat Ghidului RePAD conţine o serie de 7 interviuri acordate de persoane de referinta in lucrul cu patrimoniul arhitectural.

Richard Harding – Founding Associate of Carbon to Zero Consulting

Radu Ioan Tudorache – Fondator şi Administrator al Fundaţiei Cantacuzino Floreşti

Camelia Csiki – Jurnalist TVR

Steven Borncamp – President of Romania Green Building Council

Theodor Paleologu – Profesor Deputat şi fost Ministru al Culturii

Stanislas Pierret – Directeur de l'Institut Francais de Roumanie

Loredana Brumă – Preşedinte Asociaţia Rhabillage.
Dezvoltare Urbana Integrata in Context European. Interviu cu Richard Harding - Founding Associate of Carbon to Zero Consulting


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta o serie de mecanisme prin care un oras poate aborda o strategie de dezvoltare integrata in conceptia tendintelor actuale.
Patrimoniul, oportunitate de investitii. Interviu cu Radu Ioan Tudorache


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta cateva repere privind o abordare antreprenoriala asupra patrimoniului arhitectural.
De investit in patrimoniu, aici si acum. Interviu cu Stanislas Pierret


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta cateva repere privind importanta dialogului intercultural in reabilitarea patrimoniului arhitectural
Despre Patrimoniu, Valori si Traditii in Jurnalismul Romanesc. Interviu cu Camelia Csiki


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta rolul jurnalismului in cresterea nivelului de constientizare in randul publicului larg privind importanta prezervarii patrimoniului arhitectural.
Dezvoltarea de comunitati pentru generatiile viitoare. Interviu cu Steven Borncamp


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta o serie de detalii despre importanta abordarii patrimoniului arhitectural din perspectiva comunitatilor viitoare.
Despre Dezvoltare Economica in Raport cu Mediul si Patrimoniul. Interviu cu Theodor Paleologu


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta reabilitarea patrimoniului ca piesa esentiala intr-un demers de dezvoltare sustenabila.
Dezvoltare Urbana in Raport cu Patrimoniul Arhitectural. Interviu cu Loredana Bruma


Documentarul este parte integranta din proiectul RePAD, lansat la finele anului 2013 si prezinta procesul de reabilitare a patrimoniului din perspectiva economica.
ACHS 2016


În perioada 3-8 iunie, Montreal a găzduit cea de-a treia Bienala a Asociației pentru Studii Critice asupra Patrimoniului. Desfășurată sub tema "What does heritage change?" conferința a reunit peste 600 de participanți provenind de pe toate cele 5 continente. RePAD a fost unul dintre proiectele prezentate la eveniment.