Reabilitare Patrimoniu
Arhitectura
Dezvoltare

Noutati
                              
          
 
Utile
 
Despre
 
   

Punem laolaltă gândirea noastră creativă și facem uz pe deplin de limbajul artei cotemporane și de inteligență interactivă pentru a traduce studii profunde de cercetare istorică în experiențe accesibile comunităților viitoare.

Munca noastră se concentrează asupra integrării patrimoniului cultural în procesul de dezvoltare locală. Acordăm o atenție deosebită aspectelor sociale implicate și abordării multidisciplinare în dezvoltarea durabilă a comunităților urbane și rurale.

Prin reunirea unei game largi de cunoștințe, îmbinăm expertiza noastră în calitate de cercetători, practicieni și funcționari publici în vederea dezvoltării de noi domenii de studiu pe fondul lansării de problematici provocatoare și producției de instrumente de lucru.

Credem că a investi în patrimoniu nu este o opțiune. Este o responsabilitate. Nu e o chestiune ce ține de profesie ci de natura umană, de cum funcționăm în societate. Nu investim pentru a consuma, ci pentru a transmite mai departe. Nu protejăm patrimoniul pentru că el trebuie protejat, avem nevoie de el pentru a putea înțelege cum putem continua.

Asociația Rhabillage este locul în care învățăm să transmitem mai departe moștenirea noastră.